Striped Elephant

Over Striped Elephant

WIJ GEVEN ANTWOORD OP DE VRAAG:

WANNEER
VERTEL JE WAT
AAN WIE
OP WELK KANAAL
EN IN WELKE VORM?

Striped Elephant is gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven en organisaties bij het realiseren van marketing doelstellingen. We bouwen hierbij op expertise van nu, ervaring opgebouwd in het verleden en daarnaast trekken we leer uit de resultaten uit het heden, de ‘insights’. Daar waar we specifieke expertise of ervaring voor het realiseren van content of het inrichten van kanalen missen, kunnen we terugvallen op een uitgebreid netwerk van professionals.

Door gerichte content marketing en een uitgekiende kanalenstrategie geef je inhoud aan  merkwaarden en imago, zorg je voor loyaliteit en betrokkenheid van klanten en stimuleer je conversie. Striped Elephant heeft conversie steeds als uitgangspunt, waarbij deze term door iedere organisatie anders wordt gedefinieerd. Dus dat is meteen het eerste doel dat we helder maken: “Wanneer is content marketing succesvol voor je organisatie?” Vervolgens start een traject van advisering, creatie, uitvoering en performance analyse. Welke zaken de klant zelf intern of via toeleveranciers oppakt en bij welke content marketing onderdelen Striped Elephant een rol gaat spelen, wordt in het adviestraject afgesproken.

Met betekenisvolle content worden duurzame relaties met klanten opgebouwd die bijdragen aan klantloyaliteit, inhoud geven aan merkwaarden en imago en die uiteindelijk zullen resulteren in conversie. Bedrijven en organisaties zijn succesvol als ze in staat zijn betekenisvolle relaties met doelgroepen op te bouwen. Wij helpen hierbij!

 

WAT WE DOEN

Advies

We adviseren over een bestaande content- en kanalen strategie, of we ontwikkelen deze (mede) op basis van de merkwaarden van een bedrijf of organisatie. Dat is in essentie wat Striped Elephant doet. De wijsheid in pacht? Nee, samen met de klant!

Striped Elephant helpt met het inrichten en uitvoeren van een effectieve content marketing strategie.

Creatie & Realisatie

We realiseren middelen zoals websites, nieuwsbrieven, magazines, flyers, brochures, maar ook brandbooks, huisstijlen, webteksten, persberichten, social media posts of visuals (fotografie, video, infographics). Allemaal zelf? Nee, geholpen door ons netwerk aan professionals!

Mooie content is niets, relevante content is alles.

Regie & Analyse

We regisseren en bewaken de content marketing flow en zorgen ervoor dat deze steeds in lijn is met de strategie en uiteindelijke natuurlijk de merkwaarden. Dit vraagt nadrukkelijk ook om analyses van de impact van content en vooral ook om duiding van de behaalde resultaten. Meten is weten? Nee, meten is leren!

Conversie moet niet zo zeer gericht zijn op transactie, maar veel meer in het teken van betrokkenheid en loyaliteit staan.